40koivukumpunetti1

”Siinäpä talossa vasta on vilskettä, melskettä ja molsketta…”. Näillä sanoilla alkoi varhaiskasvatuksen esimiehen Annikki Lehdon tervehdys päiväkoti Koivukummun 25-vuotisjuhlissa perjantaina. Päiväkoti saattaa vaihtaa nimeään ja saada remontissa uutta ilmettä, mutta lapsien vilske on jotain mikä pysyy aina.

Päiväkoti tunnettiin Röllinä kauan, kunnes sen nimi vaihtui muutama vuosi sitten Koivukummuksi. Samalla ryhmien nimet muuttuivat Mörreistä ja Möykyistä Tähdiksi ja Timanteiksi. Kaikista päivähoidon työntekijöistä Kirsi Sissoho on ainoa, joka on toiminut koko tuon jakson ensin Röllissä ja nyt myöhemmin Koivukummussa.

Merkkipäiviä juhlistamaan oli kutsuttu entisiä työntekijöitä sekä kunnan korkeinta johtoa. Lapset esittivät heille suosikkileikkejään ja lopuksi päästiin kakun äärelle.

Lue lisää viikon 40 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä