39punttisalinetti1

Rantatien varrella toimiva Joutsan yksityinen kuntosali on saanut uudet omistajat Tero Toivosesta (kuvassa penkkiä tekemässä), Petteri Oksasesta (2. oik.) ja Mia Kaukosesta. Salia uhkasi jo sulkeminen elo-syyskuun vaihteessa, mutta käytännössä toiminta on jatkunut katkotta kaupan yksityiskohtien hieromisen ajan.

Metsänhoitoyhdistyksestä tutut Jussi Rautio (vas.) ja Kari Paaso (oik.) perustivat salin keväällä 2012. Tuolloin käytössä oli nykyisen tilan yläkerta. Alakertaan toiminta laajeni vuotta myöhemmin. Kaksikko painottaa, että asiakkaita on salilla riittänyt, eikä luopumisessa ollut siitä kyse.

– Kyse oli yksinkertaisesti ajanpuutteesta, painottaa Rautio.

Uusien omistajien mukaan toiminta jatkuu alkuvaiheessa pääpiirteittäin entiseen tapaan. Päivystysajankohdat, jolloin käyntikortteja voi ostaa tai ladata, vaihtelevat tosin hieman viikoittain. Niistä infotaan netissä ja salin ovella. Kortteihin saa tilattua lisää käyttöoikeutta myös puhelimitse.

Lue lisää viikon 39 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä