39fillarimestaritnetti1

Autoliiton perinteisen Fillarimestari-kilpailun alueellinen karsinta järjestettiin viime viikolla Joutsassa. Mukana oli joukkueita isäntien lisäksi maakunnan keski- ja eteläosista. Kuvassa rataa ajamassa Joutsan yhtenäiskoulun Aleksi Muttilainen.

Jatkoon Joutsan aluekarsinnasta selvisivät Luonetjärven koulun joukkue Tikkakoskelta sekä Herajärven koulun joukkue Äänekoskelta. Joutsan joukkueet eivät tällä kertaa siis yltäneet jatkopaikoille.

Kaikki osallistujat olivat alakoulujen neljänsien tai viidensien luokkien oppilaita. Kisa aloitettiin teoriakokeelle, jonka jälkeen ohjelmassa oli taitoajorata. Viimeksi mainittu piti sisällään muun muassa pujottelua, kaarreajoa ja tasapainoilua.

Katso videot fillariradasta:


Lue lisää viikon 39 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä