luhTAM5-17 _ 2. PIIRUSTUKSET

Luhangan kunta on kilpailuttanut uuden koulun rakentamisen Tammijärvelle. Urakan voitti joutsalainen Insinöörityö Hentinen Oy 1.649.000 tarjoushinnalla. Toinen käsittelyssä ollut tarjous oli jyväskyläläiseltä Rakennusliike Seiska Oy:lta. Kyseinen firma jäi 1.777.450 euron tarjouksellaan kuitenkin selvästi rannalle.

Tarjouspyyntö toimitettiin yhdeksälle yritykselle, mutta vain kaksi lähetti tarjouksen. Kyse on KVR-urakasta eli kokonaisvastuurakentamisesta. Tässä mallissa tilaaja eli Luhangan kunta on teettänyt viitesuunnitelmat kohteesta, mutta valittu urakoitsija vastaa tarkemmasta rakennesuunnittelusta. Tarjoajan tuli toimittaa tarjouksensa liitteeksi pohja- ja julkisivupiirustukset sekä leikkaukset ja päärakennetyypit rakennuksesta.

Lue lisää viikon 36 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä