35ravitNETTI1

Joutsan Ravit vietiin lauantaina läpi Rauli-myrskyn tuulesta piittaamassa raviradalla. Seutukunnan omat hevoset ohjastajineen eivät tällä kertaa yltäneet voittoihin, mutta plakkariin kertyi useampi kakkos- tai kolmossija.

– Kävi vähän tuurikin kilpailun suhteen, kun sähköt olivat molemmin puolin poikki, mutta ei kuitenkaan meiltä radalta, naurahti Joutsan Hevosystäväinseuran puheenjohtaja Susanna Purojärvi Joutsan Seudulle maanantaina.

Purojärvi arvioi, että tällä hetkellä Joutsan seutukuntaan, joko omistuksen tai valmennuksen kautta linkittyviä hevosia kiertää ravikilpailuja takavuosiin nähden hieman totuttua vähemmän. Kisassa näistä mukana oli kuusi valjakkoa sekä Monté-lähdössä yksi.

Yleisöä ja kilpailijoita ravitapahtuma keräsi paikalle entiseen tapaan, eli arviolta yhteensä noin 500 henkeä. Kaikkiaan valjakoita oli kisoissa noin 70, mihin Purojärvi vaikutti varsin tyytyväiseltä.

Katso videopätkä raveista:

Lue lisää viikon 35 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä