27JokkiskisatAutotRadallaNETTI1

Koittilankankaalla ratkottiin viikonloppuna jokamiesluokan suomenmestaruudet. Lauantaina ajettiin ensimmäiset karsinnat, joiden perusteella osa kuskeista putosi jatkosta. Karsinnat jatkuivat sunnuntaina ja huipentuivat iltapäivällä finaaliin. Osallistujia oli yhteensä 232.

Jokamiesluokan suomenmestaruuden vei nimiinsä Pihtiputaan Urheiluautoilijoiden Petri Laitinen. Toiseksi sijoittui Antti Harju Pohjois-Hämeen Urheiluautoilijoista ja kolmanneksi Juha Perälä Kauhajoen Urheiluautoilijoista.

Kisajärjestäjänä toimi kokenut jokkiskisojen järjestäjä Päijät-Hämeen Urheiluautoilijat ry, jolla on takanaan jo yli 60 jokkiskisaa ja niiden joukossa muutamat lajin suomenmestaruuskisatkin. Kilpailunjohtajana toiminut seuran puheenjohtaja Jouni Ikävalko kiitteli Koittilankankaan puitteita.

Lue lisää viikon 27 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä