25letkaliiteriNETTI1

Rutalahden Letkaliiteri muuttuu kuluvan vuoden investointien myötä tanssilavasta monitoimiareenaksi. Viime viikolla Letkaliiterillä työskentelivät vapaaehtoiset Arto Koskinen ja Samuli Huikko sekä LVI-yrittäjä Timo Sipiläinen. Huikko toimii paikan omistavan Rutalahden Nuorisoseura ry:n puheenjohtajana.

Joutsan seutukunta saa uudistuvasta Rutalahden Letkaliiteristä viihteen ja kulttuurin käyttöön soveltuvan korkeatasoisen monitoimiareenan. Tanssikausi käynnistyy juhannustansseilla tulevana perjantaina.

– Yksi tavoite on ollut, että Letkaliiteriä voisi hyödyntää mahdollisimman monipuolisesti, summaa Nuorisoseuran puheenjohtaja Samuli Huikko.

– Sillä silmällä on tullut kierrettyä ja tutustuttua viime vuosina useampaan vastaavaan paikkaan, ja haettu niistä meille toimivia ideoita, hän jatkaa.

Lue lisää viikon 25 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä