23JoutsaTauluNETTI1

Valtuustokausi on loppumaisillaan, mutta Joutsa on sorvannut jo hyvän aikaa uutta kuntastrategiaa. Tarkoitus on, että vuodet 2016–2020 kattava strategia hyväksyttäisiin valtuustossa ensi maanantaina.

Pitkäjänteiselle toiminnan suunnittelulle on varmasti ilmeinen tarve, mutta strategian päätöksenteon ajankohta on herättänyt kummeksuntaa. Uusi valtuusto, jonka lähes koko toimintakautta strategia koskee, valitaan nimittäin jo ensi keväänä.

– Seuraava valtuusto tietysti päivittää strategian. Näkisin, että tässä on tehty nimenomaan pohjatyötä uudelle valtuustolle, vastaa kunnanjohtaja Harri Nissinen, joka tiedostaa myös sen, että uusien strategioiden laadinta on kautta kuntakentän ollut hyvin vähäistä kuluvalla valtuustokaudella.

Joutsan kunta tavoittelee jatkossa asukasluvun kasvattamista. Nelostien varteen on jo ilmestynyt Joutsaan houkuttelevat Orava-taulut.

Lue lisää viikon 23 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä