19JPNeljänSuoraNETTI1

Joutsan Joutopäivät järjestetään 45. kerran tulevan heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna eli 1.–3.7. Tänä kesänä Joutopäivät palaa perinteisille tapahtumapaikoilleen. Markkinatori ja tivoli sijoittuvat kirkonkylän keskustaan Länsitielle, jossa jo 1970-luvulla oli Joutopäivien keskuspaikka. Länsitielle tulee myös viime vuosilta tuttu Joutopäivien ohjelmalava, jossa on perjantaina ja lauantaina luvassa monenlaista ilmaisohjelmaa.

Toinen perinteinen juhlapaikka on tietysti Joutsan talomuseo, jossa järjestetään pitkästä aikaa Joutopäivien Ilta talomuseolla -tapahtuma lauantaina.

Lauantaina talomuseon illassa viihdyttävät Jope Ruonansuu, Neljänsuora (kuvassa), Joutsan ensimmäinen rock-yhtye Fleats sekä ”hanuripartio” Pekka Aarnio & Juha Nieminen.

Lue lisää viikon 19 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä