12paitsiNETTI1

Joutsan Moottorikerhon Marko Auvila ja Jukka Nieminen juhlistivat sunnuntaina maalissa Sipoossa enduron Päijänteen YmpäriajonC2-luokan kaksoisvoittoa. C-luokkien kokonaiskilpailussa Auvila ajoi puolestaan hopealle ja Nieminen sijalle viisi. Näin ollen Auvila nousee enduron B-luokan kuljettajaksi.

Päijänneajossa Auvila oli mukana nyt toista kertaa. Viime vuonna plakkariin tuli luokkahopea. Auvila kertoi kilpailun sujuneen kauttaaltaan hyvin, kunnes sunnuntaina aivan kilpailun loppupätkillä iski yllätys.

– Tuli aika paha upotus, pyörä jumittui penkkiä myöten mutahautaan. Siinä oli kyllä keskeytyskin lähellä, kertasi maanantaina töihin iltavuoroon lähdössä ollut, Joutsan Seudun tavoittama Auvila (kuvassa).

Katso Auvilan ajotyyliä videopätkässämme:

Lue lisää viikon 12 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä