08MaakuntaviestiNETTI1
Uudistetuilla säännöillä hiihdetty Keski-Suomen 69. maakuntaviesti kilpailtiin viime lauantaina Äänekoskella. Tänä vuonna kaikki kunnat kilpailivat samassa sarjassa, jossa oli yhdeksän osuutta. Pienille kunnille annettiin mahdollisuus vaihtaa tiettyjen osuuksien hiihtäjät eri-ikäisiin, jos omasta kunnasta ei oikean ikäistä hiihtäjää löydy.
Uudistetuista säännöistä huolimatta voittaja oli vanha tuttu Jyväskylän ykkösjoukkue. Joutsan joukkue taisteli itsensä isojen kuntien seassa neljänneksi. Lisäksi edelle kerkisi Äänekoski ja Jyväskylän kakkosjoukkue.

Kuvassa Joutsan maakuntaviestin joukkue, vasemmalta Bettina Törnvall, Chrisse Törnvall, Veli-Matti Räsänen, Riikka-Liisa Räsänen, Anniina Haapala, Nelli Heikkinen, Erika Haapala ja Jere Rossi. Kuvasta on poissa Tuuli Liukkonen.

Lue lisää viikon 8 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä