06PoliisiNETTI1

Joutsan poliisiaseman reviirillä sattui viime vuonna kaikkiaan 1.557 hälytystehtävää. Erilaisia rikoksia kirjattiin puolestaan 911 kappaletta. Kokonaismäärät ovat pitkälti entisellään. Hälytyksien määrä putosi noin 66:lla, mutta vastaavasti kirjattujen rikosten määrä nousi 40:llä.

Viiden vuoden janalla tarkasteltuna paljastuu, että esimerkiksi hälytyskeikat ovat vuoden 2010 noin 800 kappaleen tasosta nousseet liki 400 kappaleella. Kirjattujen rikosten määrä sen sijaan on vaihdellut osapuilleen tuhannen molemmin puolin.

– Pienellä alueella erilaiset rikossarjat näkyvät nopeasti tilastoissa. Liikenneonnettomuudet ja liikenteen tehtävät työllistävät eniten, hälytyksistä niitä oli peräti 600 kappaletta, tarkentaa Joutsan poliisiryhmän johtaja, ylikonstaapeli Eero Mällönen.

Lue lisää viikon 6 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä