49ToivosetNETTI1

Vuoden Yrittäjä Joutsassa 2015 on toimitusjohtaja Tero Toivonen Jokita Oy:stä.  Palkinto luovutettiin viime perjantaina Joutsan Yrittäjien Joulunavaustapahtumassa monisatapäisen yleisöjoukon edessä. Palkintoa oli mukana vastaanottamassa myös puoliso Tuija Toivonen.

Toivosen palkitsemista perusteltiin monilla ansioilla. Vuoden Yrittäjä tarjoaa paikkakunnan asukkaiden ja muiden yritysten kannalta erittäin tärkeitä palveluja. Yritys on innovatiivisella kehittämisotteella löytänyt oman toimialueensa ja toimintatapansa ollen todellinen perheyritys, jonka toiminnassa ollaan mukana jo toisessa polvessa.

Yrittäjä itse on ollut aktiivinen monella saralla, erityisesti paikallisessa yrittäjäyhdistyksessä. Hän on myös kantanut vastuuta muun muassa Joutopäivien järjestelyistä.

Lue lisää viikon 49 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä