48taitajatNETTI1

Kaksi Joutsan yläkoulun joukkuetta on selvinnyt jatkoon maakunnalliseen finaaliin Jyväskylän ammattiopiston järjestämässä Taitajat 9 -kilpailussa. Tehtävä oli suoriutua mahdollisimman nopeasti kymmenen eri ammattialan tehtävästä. Kyse on kilpailusta, jossa innostetaan kädentaitoihin ja ammatteihin, joissa käsillä osaaminen on keskeistä.

Jyväskylässä järjestettyyn karsintaan osallistui kaikkiaan 47 kolmihenkistä joukkuetta. Kilpailuun järjestetään vielä vastaavat karsinnat Ääneskoskella ja Jämsässä. Maakunnallinen finaali käydään tammikuussa Jämsässä. Sieltä kolme parasta joukkuetta jatkaa valtakunnalliseen kisaan.

Kuvassa vasemmalta Julia Grönlund, Leevi Halttunen, Tuuli Liukkonen, Matias Olkkonen, Izabella Vitola-Hujanen ja Krista Tuukkanen. Kuva: Sanna Pienmäki.

Lue lisää viikon 48 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä