46duudsonitNETTI1

Jos mentäisiin perinteisellä tavalla, olisivat Joutsan kaikki peruskoululaiset istuneet maanantaina kuuntelemassa parituntisen asiantuntijan tai psykologin luennon siitä, kuinka koulukiusaaminen on pahaa ja sitä ei saa tehdä. Olisihan sekin saattanut toimia.

Melkein näin toimittiin, sillä Joutsan yhtenäiskoulun, Mieskonmäen koulun ja Leivonmäen Kurkiaurankoulun väki kyllä täytti liikuntahallin ja kuunteli hartaasti, tosin välillä nauruun röhähtäen. Aihe oli sama, mutta puhujina olivat kansainvälisesti televisiossa läpilyöneen hulluttelyryhmä Duudsonien Hannu-Pekka ”HP” Parviainen ja Jarno ”Jarppi” Leppälä.

Ohessa Mieskonmäen koulu “luokkakuvassa” yhdessä Duudsonien Jarpin ja HP:n kanssa.

Katso videopätkä Duudsonien luennosta:

 

LUE LISÄÄ VIIKON 46 JOUTSAN SEUDUSTA.

Tilaa täältä