45MestaritNETTI1

K-Supermarket Joutsa menestyi K-ryhmän valtakunnallisissa kilpailuissa mainiosti. Kaupan kolmihenkinen joukkue voitti K-Supermarketien sarjassa Mestarimyyjäkilpailun joukkuekisan. Lisäksi kauppias Timo Taskila sai Vähittäiskaupan Ammattikasvatussäätiön Vuoden Mestarikouluttajakauppias -palkinnon.

 

Kuvassa K-Supermarket Joutsan joukkue (keskellä) Milli Löfgren, Jaana Valtanen ja Emma-Elina Hintikka olivat koko Suomen 215 K-Supermarketin joukossa parhaiten menestynyt joukkue Mestarimyyjäkisassa. Kuvassa vasemmalla toiseksi sijoittunut K-supermarket Vuoksenniskan joukkue Imatralta (Leila Näveri, Jonathan Kekäläinen, Pirita Hämäläinen) ja oikealla kolmanneksi sijoittunut K-supermarket Nivalan joukkue (Jenna Kumpumäki, Sari Kontiola, Tarja Ylikoski). Kuva: Noora Lehtovuori.

LUE LISÄÄ VIIKON 45 JOUTSAN SEUDUSTA.

Tilaa täältä