41maahanmuuttoinfoNETTI1

Suomen Punaisen Ristin ja Joutsan kunnan maanantaina koulukeskuksessa järjestämä vastaanottokeskusinfo sujui leppoisissa merkeissä. Kyseisessä tilaisuudessa ei käynyt ilmi sen suurempaa vastaanottokeskuksen toimintaa vastustavaa intohimoa, joskaan ei merkittävissä määrin ehkä puolestakaan.

Mielenkiintoa ja lukuisia kysymyksiä hanke sen sijaan herätti. Väkeä oli paikalla koulukeskuksen auditoriossa ”nykyajan ylioppilasjuhlan verran”, eli penkit ja paikalle kiikutetut lisäpenkit olivat kutakuinkin täynnä.

Joutsenlammen vastaanottokeskuksesta keskusteltiin vilkkaasti maanantaina Joutsan koulukeskuksessa. Kuvassa perussuomalaisten valtuutettu Kai Vaaralahti, joka pohti muun muassa tulijoiden sotilaskoulutusta. Taustalla seisoo kunnanjohtaja Harri Nissinen.

LUE LISÄÄ VIIKON 41 JOUTSAN SEUDUSTA.

Tilaa täältä