28SeminaariNETTI

Puukaupan tulee toimia, että kotimaisen puun kasvavaan kysyntään voidaan vastata ja että Suomen biotalous saadaan nousuun. Puukaupan edistämisessä merkittävänä tekijänä ovat yksityiset metsänomistajat, jotka täytyy saada sitoutumaan metsänhoitoon ja puun myyntiin. Lisäksi kaupantekoa voidaan vauhdittaa esimerkiksi verotuksella ja kaavoitusta kehittämällä.

Tähän tulokseen tultiin Joutopäivillä järjestetyssä biotalouden nousua käsittelevässä seminaarissa, jossa keskustelemassa olivat, Metsäteollisuus ry:n metsäjohtaja Tomi Salo, bioenergia-asiantuntija ja metsänomistaja Ahti Weijo sekä metsäkoneurakoitsija Timo Pylväläinen ja  MTK:n metsävaltuuskunnan puheenjohtaja Mikko Tiirola (oik.). Seminaarin veti Keski-Suomen yrittäjien varapuheenjohtaja Kari Mäkinen (2. oik.). Seminaariväkeä isännöi Joutomies Hannu Piira.

LUE LISÄÄ VIIKON 28 JOUTSAN SEUDUSTA.

Tilaa täältä