Sisä-Suomen poliisilaitoksen johtoa kävi tutustumassa Joutsan yleispoliisiryhmän toimintaan juhannuksen alla. Kuvassa vasemmalta valvonta- ja hälytystehtäväsektorin johtaja, ylikomisario Harri Nojonen, apulaispoliisipäällikkö Osmo Ovaska,  rikostorjuntasektorin johtaja, rikosylikomisario Ilkka Laasanen, sekä Joutsan poliisiryhmän johtaja, ylikonstaapeli Eero Mällönen.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen johtoa kävi tutustumassa Joutsan yleispoliisiryhmän toimintaan juhannuksen alla. Kuvassa vasemmalta valvonta- ja hälytystehtäväsektorin johtaja, ylikomisario Harri Nojonen, apulaispoliisipäällikkö Osmo Ovaska, rikostorjuntasektorin johtaja, rikosylikomisario Ilkka Laasanen, sekä Joutsan poliisiryhmän johtaja, ylikonstaapeli Eero Mällönen.

Joutsan poliisiaseman olemassaoloon ei tänä päivänä liity minkäänlaista epävarmuustekijää. Näin silti, vaikka valtion muut palvelut ovat yksi toisensa jälkeen pitäjästä kadonneet.

– Jos meidän päätöksistä asia [Joutsan poliisiasema] riippuu, se ei lähde minnekään. Asemalle on maantieteellinen oikeutus. Toive on, että poliisin nykyinen resurssitaso säilyisi. Tulevien vuosien osalta näin näyttäisi olevan, sillä hallitusohjelman mukaan puolustusvoimiin ja poliisin ei kohdistu merkittäviä leikkauksia, kertoo Sisä-Suomen poliisilaitoksen apulaispoliisipäällikkö Osmo Ovaska Joutsan Seudulle.

LUE LISÄÄ VIIKON 26 JOUTSAN SEUDUSTA.

Tilaa täältä