Liikuntajärjestöissä ja urheiluseuroissa toiminta tahtoo painottua mies- ja poikapainotteiseksi, vaikka kuinka hyveelliset tavoitteet olisivat. Toki merkittävää muutosta on tässä suhteessa tapahtunut vuosikymmenten aikana Joutsassakin, mutta alkujaan Joutsan Naisvoimistelijoiden nimellä perustettu liikuntajärjestö on koko historiansa ajan pitänyt nimenomaan naisten lippua ylhäällä.

Sittemmin Joutsan Voimistelu ja Liikunta ry:ksi muutettu liikuntajärjestö juhlii 25.4.2015 70-vuotista taivaltaan. Toiminnan pääpaino on viime vuosina kohdistunut naisten jumpparyhmien sekä erilaisten lasten liikuntaryhmien ylläpitoon. Ryhmien suosion taustalla ovat hyvät ohjaajat. Toiminnan laatuun yhdistys on panostanut myös Suomen Voimisteluliiton Priima-sertifikaatin kautta.

Katso video JoVoLin tanssitreeneistä:

LUE LISÄÄ VIIKON 17 JOUTSAN SEUDUSTA.

Tilaa täältä.