A. Reponen Oy:n uudessa hallissa Karimäessä ovat alkaneet 3d-putkilaserlaitteen asennustyöt. Noin 110 tonnia painavan ja 1,8 miljoonaa euroa maksavan laitteen osat saapuvat rekkakuljetuksilla Joutsaan kuluvan viikon aikana. Italialainen asennusporukka aloitti asennustyöt maanantaina ja tuotantokäytössä laitteen pitäisi olla noin kymmenen viikon päästä eli toukokuun lopulla. Valmiina putkilaserlaitteen pituus on noin 35 metriä, leveys noin 15 metriä ja korkeus noin 5,5 metriä.

LUE LISÄÄ VIIKON 12 JOUTSAN SEUDUSTA.

Tilaa täältä.

A. Reponen Oy:n yrittäjä Jari Reponen kertoo, että yritys aikoo ottaa putkilaserlaiteen käyttöön toukokuussa. Laite on valmistuessaan Pohjois-Euroopan suurin lajissaan.

A. Reponen Oy:n yrittäjä Jari Reponen kertoo, että yritys aikoo ottaa putkilaserlaiteen käyttöön toukokuussa. Laite on valmistuessaan Pohjois-Euroopan suurin lajissaan.