Paikallislehti Joutsan Seudun nettisivuille saatiin toimittaja Jukka Huikon tekemän formulatähti Sebastian Vettelin mökkikauppaa käsitelleen uutisen ansiosta uusi kävijäennätys. Vettel-uutisen julkaisupäivänä 25.2.2015 Joutsan Seudun nettisivuilla vieraili peräti 29.476 kävijää.

Joutsan Seudun nettisivut ovat päälevikkialueen väestömäärään suhteutettuna varsin suositut. Sivuilla käy päivittäin keskimäärin noin 1.300 henkilöä.

Paikallislehti Joutsan Seudun nettisivut on uudistettu. Uudet sivut on suunniteltu toimimaan aiempaa huomattavasti paremmin myös mobiililaitteilla. Sivuilla on edelleen tutut suositut elementit, kuten gallup-kysely sekä keskustelukanava. Sivuille on myös aiempaa helpompi kehittää uusia kiinnostavia sisältöjä tulevaisuudessa.

LUE LISÄÄ VIIKON 10 JOUTSAN SEUDUSTA.

Tilaa täältä.