Ylikonstaapelit Eero Mällönen ja Niilo Peltonen ja ovat kaikille tuttuja Joutsan poliisiaseman henkilöstöä. Mällönen toimii tiimin ryhmänjohtajana.

Ylikonstaapelit Eero Mällönen ja Niilo Peltonen ja ovat kaikille tuttuja Joutsan poliisiaseman henkilöstöä. Mällönen toimii tiimin ryhmänjohtajana.

Pieni yksikkö voi olla suunnannäyttäjä isolle kokonaisuudelle. Joutsan poliisiaseman käytännöt on todettu niin hyviksi, että niitä kannattaa viedä muillekin poliisiasemille. Poliisin uuden rakennemuutoksen myötä Joutsan mallinen sekamiesjärjestelmä otetaan käyttöön Sisä-Suomen poliisilaitoksella Viitasaaren ja Virtain poliisiasemilla.

– Tämän uudistuksen jälkeen kaikki poliisit noilla asemilla alkavat tehdä meidän mallin mukaan sekä hälytystehtäviä, tutkintaa sekä ennalta estävää työtä, kertoo Joutsan poliisiaseman ryhmänjohtaja, ylikonstaapeli Eero Mällönen.

LUE LISÄÄ VIIKON 10 JOUTSAN SEUDUSTA.

Tilaa täältä.