Hotellitoiminta Joutsan kirkonkylällä on saamassa jatkoa aprillipäivänä, eli 1. huhtikuuta. Näin käy, mikäli angesselkäläisen Lamminmäen Tilat Ay:n Evanova Oy:n konkurssipesää koskeva ostotarjous hyväksytään velkojainkokouksessa maaliskuussa.

Evanova on Aaton ja Ellin taustayhtiö, joka ajautui konkurssiin tammikuun puolivälissä. Konkurssipesää, eli liiketoimintoja ja kiinteistöä koskeva kauppakirja on tehty ja käsiraha maksettu viime perjantaina. Suurimmat velkojat ovat kaupan hyväksyneet.

– Majoitus on meitä eniten Aatossa ja Ellissä kiinnostava asia, sillä majoituskapasiteetti on ollut monella tapaa pullonkaula muun muassa moottoriradan ja eri tapahtumien yhteydessä, paljastaa Lamminmäen Tilojen isäntä Juhani Kuitunen.

– Ravintolatoiminnan osalta pähkäilemme vielä eri vaihtoehtoja. Jossakin muodossa palvelut jatkuvat, onhan aamupalat hoidettava. Juhlapalvelupuolta tuomme jatkossa myös kirkolle. Näitä koskevat suunnitelmat ja aikataulut ovat vielä auki, kunhan tiedämme lisää remonteista ynnä muista, hän jatkaa.

Aatto ja Elli sai valtakunnan tason julkisuutta loppuvuodesta 2014. Hotelli oli mukana Jyrki Sukulan tähdittämässä Hotellit kuntoon -televisiosarjassa.

LUE LISÄÄ VIIKON 8 JOUTSAN SEUDUSTA.