Joutsan kunnan oma rakennustoiminta joutuu suurennuslasin alle. Suunnitelmista, rahoituksesta, resursseista ja viranomaisilmoituksista on paljastunut puutteita. Kuva on paloaseman laajennuksesta, jonka piti olla valmis jo tammikuun lopulla.

Joutsan kunnan oma rakennustoiminta joutuu suurennuslasin alle. Suunnitelmista, rahoituksesta, resursseista ja viranomaisilmoituksista on paljastunut puutteita. Kuva on paloaseman laajennuksesta, jonka piti olla valmis jo tammikuun lopulla.

Joutsan tekninen lautakunta käy kokouksessaan torstaina 26.2. erityisesti omasta rakennustoiminnasta juontavien ongelmien kimppuun.Tässä vaiheessa käsiteltävät ongelmat koskettavat paloaseman kylkeen rakenteilla olevaa sairaankuljetuksen toimitilasiipeä sekä Pohvinrinteen koulun jatkokäyttöä punttisalin ja väestönsuojatilan remontin osalta. Listalla on myös palvelukoti Jousen putkiremontti.Lautakunnan esityslistan teksti on kokonaisuudessaan perin poikkeuksellista luettavaa. Esityslista ei sisällä vielä teknisen johtajan Jari Lämsän lopullista pohjaesitystä asiaan, sillä viime metreillä on tehty erilaisia lisäselvityksiä ja käyty kunnan sisäisiä neuvotteluita asiasta.

Se esityslistalta kuitenkin käy selkeästi ilmi, että Lämsä haluaa selvyyden rakentamisprojektien tärkeysjärjestykselle, resursseille ja rahoitukselle. Todennäköistä on, että esimerkiksi vuoden 2015 investointibudjetti joudutaan avaamaan uuteen käsittelyyn.

Myös vaadittavia viranomaisilmoituksia on saattanut jäädä tekemättä.

LUE LISÄÄ VIIKON 9 JOUTSAN SEUDUSTA.