Rakentamisen saralta kuuluu hyviä uutisia, sillä joutsalainen rakennusliike Insinöörityö Hentinen Oy on saanut vuodenvaihteen kieppeillä kaksi uutta urakkaa tilauskirjoihinsa.

Hentinen on voittanut erään puolustushallinnon kohteen, jossa työt jatkuvat aina vuoteen 2017 saakka. Vierumäellä Hentinen aloittaa puolestaan toimisto- ja sosiaalitilarakennuksen rakentamisen Mikkelin Betonille.

Jo aikaisemmin julkisuudessa on kerrottu Hartolan mittavasta, terveyskeskuksen ympäristöön sijoittuvasta saneeraus- ja uudisrakennushankkeesta. Työt Hartolassa ovat jo alkaneet ja jatkuvat kesään 2016 saakka.

– Uusien hankkeiden myötä yrityksen kokonaistilauskanta on tällä hetkellä hyvä ja varsin pitkäkestoinen. Täystyöllisyyteen pääsemme kevään aikana, kertoo Insinöörityö Hentinen Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Hentinen.

LUE LISÄÄ VIIKON 3 JOUTSAN SEUDUSTA.