Urheiluseura Joutsan Pommi on valmis hoitamaan kirkonkylän ladut ensi talvena. Pommin on mahdollista vuokrata omistamaansa latukonetta Joutsan kunnalle tuntitaksalla joko kuskin kera tai ilman.

– Olisi kunnan ja Pommin etu, että asiassa päästäisiin sopimukseen. Siinä ei ole mitään järkeä, että kunnassa on useampia latukoneita, näkee Pommin puheenjohtaja Teuvo Kuitunen.

Joutsan kunta ratkaisee lähiviikkoina, ostaako se vuonna 2015 oman latukoneen vai ei. Joka tapauksessa muun muassa hiihdon harrastajat pelkäävät, että ladut hoidettaisiin viime talven tapaan Joutsassa moottorikelkkatyönä, jolloin laatu ei ole kummoinen.

Pommi kiistää samalla julkisuudessa esitetyt arviot siitä, että heidän omistamansa latukone olisi teknisesti huonossa kunnossa. Samalla seura kritisoi kunnan vähäistä kiinnostusta neuvotella koneen vuokraamisesta.

LUE LISÄÄ VIIKON 46 JOUTSAN SEUDUSTA.