Haihatuksen taidenäyttelykausi on nykyään lähes ympärivuotinen. Tänä vuonna taidelaitoksessa on pidetty perinteisen kesänäyttelyn lisäksi myös kevätnäyttely ja viime perjantaina aukesi syksyn tuplanäyttely.

Haihatuksen näyttelytalossa on marraskuun loppuun asti esillä taiteilijapari Johanna Juvosen ja Biagio Rosan näyttely Senza tetto. Talon toisessa päädyssä on puolestaan esillä Haihatuksen kuuden ulkomaalaisen residenssitaiteilijan töitä.

Myös Juvonen ja Rosa ovat olleet vuonna 2012 Haihatuksen residenssitaiteilijoina ja ovat tämän jälkeen vierailleet Joutsassa säännöllisesti.

Haihatuksen residenssitaiteilijoiden näyttelyssä ovat mukana Dorota Janecka Puolasta, Julian Leonard Yhdysvalloista, Juyoung Lee Koreasta, Katrina Stamatopoulos Australiasta, Ludivine Large-Bessette Ranskasta sekä yhdysvaltalais-ruotsalainen Randall Mosman.

LUE LISÄÄ VIIKON 46 JOUTSAN SEUDUSTA.