Joutsassa avoinna oleva vanhuspalvelujen ja hoitotyön johtajan virka kiinnosti kaikkiaan yhdeksää hakijaa määräaikaan mennessä. Valintaprosessi etenee siten, että seuraavana valittaneen haastateltavat. Lopullisen virkanimityksen tekee perusturvalautakunta 27. toukokuuta.

Hakijoita ovat sairaanhoitaja (yamk) Sari Hovila (syntynyt 1973) Leivonmäeltä, yhteiskuntatieteiden maisteri Rauni Kekäläinen (s. 1953) Korpilahdelta, sairaanhoitaja Helena Ilomäki (s. 1959) Jyväskylästä, filosofian maisteri Timo Itäpuisto (s. 1968) Vaajakoskelta, sairaanhoitaja (yamk) Heli Kuuluvainen (s. 1968) Heinolasta, terveystieteiden maisteri Sari Kukkeenmäki (s. 1964) Lahdesta, diakoni Heini Lekander (s. 1974) Säynätsalosta, terveystieteiden maisteri Annukka Niemi (s. 1972) Jyväskylästä sekä terveystieteiden maisteri Marita Ylilahti (s. 1956) Ruovedeltä.

LUE LISÄÄ VIIKON 18 JOUTSAN SEUDUSTA.