Tammijärvellä avattiin maaliskuun alussa uusi ryhmäperhepäiväkoti. Kylän lapsiperheissä sitä oli ehditty toivoa jo pidempään, ja asian puolesta oli myös ehditty kirjelmöidä kuntaan, sillä pitkät hoitomatkat kirkonkylälle sekä toisaalta perhepäivähoitajien saamisen hankaluus omalla kylällä harmittivat perheitä.

Uudet päivähoidon tilat sijaitsevat Tammijärven koulun läheisyydessä vuonna 1985 rakennetussa rivitaloasunnossa, joka remontoitiin päiväkotikäyttöön uusimalla kylpyhuone sekä kodinkoneet ja vaihtamalla olohuoneeseen parkettilattia.

Lapsia on parhaillaan hoidossa viisi, enimmillään heitä mahtuu kahdeksan. Lapsia hoitaa tällä hetkellä yksi perhepäivähoitaja, jota tuuraa tarvittaessa myös kirkonkylän ryhmäperhepäiväkodissa työskentelevä sijainen.

LUE LISÄÄ VIIKON 14 JOUTSAN SEUDUSTA.