Perusturvalautakunta ja kyseisen hallintokunnan virkamiehet ovat eri linjoilla siitä, millaista uuden Seniorikeskuksen, eli entisen päiväkeskustoiminnan pitäisi olla.

Lautakunta käsitteli uudistuksia kokouksessaan viime keskiviikkona. Päätökseksi tuli asian palauttaminen uuteen valmisteluun.

Joutsan kunta on tuottanut vanhuksille tarkoitettua päiväkeskustoimintaa reilun vuosikymmenen ajan. Paikkana on toiminut entisen vanhainkodin, nykyisen Palvelukeskus Jousen alakerta. Toimintaa uudistettiin alkuvuodesta kahteen kertaan.

– Mikäli pykälä valmistellaan lautakunnan antamien ohjeiden mukaan, se tarkoittaa menojen lisäystä sekä henkilöstö- ja toimintakuluissa. Samalla toimintatuotot laskevat sunnitellusta. Valmisteluohje rikkoo sekä valtuuston että kunnanhallituksen tekemiä linjauksia, huomauttaa Joutsan peruspalvelujohtaja Päivi Hakulinen.

LUE LISÄÄ VIIKON 13 JOUTSAN SEUDUSTA.