Urheiluseurojen järjestämät tapahtumat tuovat seudulle paitsi kävijöitä myös euroja. Lamminmäki on yksi niistä joutsalaisyrityksistä, joka tekee kolmannen sektorin kanssa aktiivista yhteistyötä.

Viime viikonloppuna Lamminmäellä pidettiin Joutsan Hiihdot ja ensi viikolla paikka isännöi kansallista endurokilpailua. Pitkin talvea viereisen Ihantlammen jäällä on nähty speedway-ajoa. Frisbeegolf on puolestaan viime kesän uutuuksia. Iso työllistäjä on myös läheinen Joutsan moottorirata tapahtumineen.

– Tapahtumien ja lajien tulo on osaltaan sattumien summaa, mutta toisaalta myös luontaiset edellytykset ovat olemassa. Juuri oli puhetta, että esimerkiksi myös hiihtosuunnistuskilpailut onnistuisivat aika pienellä vaivalla, miettii Lamminmäen tilan isäntä Juhani Kuitunen.

LUE LISÄÄ VIIKON 10 JOUTSAN SEUDUSTA