Leivonmäelle palaa tauon jälkeen päivittäistavarakauppa. Varsinais-Suomen alueelta lähtöisin oleva Sirpa Tamminen perustaa taajamaan Tarmo-lähikaupan. Liike tulee toimimaan Osuuspankin kiinteistössä entisen ravintolan puolella. Avajaiset on tarkoitus viettää marraskuun 15. päivä.
Leivonmäki on tullut tutuksi Tammiselle ystävän luona tehtyjen kyläilyiden myötä.
– Ajatus kaupan perustamisesta lähti kuin itsestään. Leivonmäellä on kaikki mitä ihanaan asumiseen tarvitaan, ja olemme perheen kanssa haaveilleet muuttamisesta jonnekin Keski-Suomeen, taustoittaa Tamminen.
Hänellä on kokemusta yrittämisestä suoramarkkinointialalta vuodesta 2008 lähtien. Myös kattoasennusala on tullut tutuksi viimeisen vuoden aikana. Päivittäistavarakaupan alalla Tamminen on työskennellyt myyjänä.
Leivonmäeltä oli helppo löytää liiketiloja. Entinen ravintola kiinnosti erinomaisen sijaintinsa vuoksi. Lisäksi kiinteistössä on valmiina kylmäkaapit ja lastaussilta sekä runsaat paikoitusalueet.

LUE LISÄÄ VIIKON 40 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100