Keski-Suomen seututerveyskeskus kannustaa uusia lääkäreitä palkkalistoilleen lupaamalla näille kahtena ensimmäisenä työskentelyvuonna käyntipalkkion omalääkärisopimuksesta.

Vastaava sopimus on ollut aiemmin käytössä jo Konnevedellä, Luhangassa, Multialla ja Toivakassa, mutta sopimuksen ottavat syyskuun alusta käyttöön myös Joutsa, Laukaa, Keuruu ja Petäjävesi. Keski-Suomen sairaanhoitopiirin hallitus vahvisti käyntipalkkion viime keskiviikkona.

Uuden sopimuksen tavoitteena on rekrytoida nuoria lääkäreitä suoraan seututerveyskeskuksen palkkalistoille ja päästä siten eroon kalliista vuokralääkärijärjestelmästä, kertoo Keski-Suomen seututerveyskeskuksen toimitusjohtaja Reijo Räsänen.

Varsinaisesta kiinteän palkan korottamisesta ei siis ole kyse, vaan se minkä verran uusi lääkäri ansaitsee ylimääräistä kahtena ensimmäisenä työskentelyvuonna, riippuu lääkärin potilaskäyntien määristä.

LUE LISÄÄ VIIKON 35 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100