Rakentaminen Koulumäellä vaikuttaa koululaisten arkeen vielä tämän lukuvuoden ajan. Jo viime vuoden lopulla valmistunut Taitotalo, eli niin sanottu A-rakennus otetaan täysipainoisesti käyttöön ensi viikolla. Kiistanalainen teknisen työn tila saadaan nyt mitä ilmeisimmin kaikkia osapuolia tyydyttävään kuntoon.

Lukio siirtyi jo viime keväänä uusiin tiloihin B-rakennukseen. Vanhaan, muutama vuosi sitten peruskorjattuun lukiorakennukseen ovat puolestaan siirtyneet peruskoulun oppilaat neljännestä luokasta ylöspäin.

Alemmat luokat sekä yhdysluokka 3–4 ovat edelleen vanhassa Pohvinrinteen koulurakennuksessa. Nämä siirtyvät parhaillaan rakenteilla olevaan C-rakennukseen.

– Urakan pitäisi valmistua aikataulussa syyskuussa ja lokakuun puoliväliin mennessä pitäisi opetus olla siirtynyt sinne, kertoo apulaisrehtori Mika Sirkka.

LUE LISÄÄ VIIKON 33 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100