Joutsan terveyskeskuksessa on tällä hetkellä kohtalaisen hyvä lääkäritilanne. Joutsaan saadaan jopa uusi virkalääkäri syksyllä, kun tällä hetkellä kesäsijaisuutta tekevä Karolina Hiekkanen aloittaa terveyskeskuslääkärin virassa. Tällä hetkellä Joutsassa on virkalääkärinä ainoastaan apulaisylilääkäri Irmeli Räsänen.
Osa- ja määräaikaisia lääkäreitä Joutsaan on kuitenkin saatu hyvin. Stefan Vuori työskentelee Joutsassa kolmena päivänä viikossa. Vu Tieu on tällä hetkellä täysipäiväisenä kesäsijaisena ja saattaa jatkaa kesän jälkeenkin. Julia Shugailo puolestaan on työskennellyt jo pari vuotta osa-aikaisena lääkärinä Joutsassa. Vuodeosaston vastuulääkärinä työskentelee ainakin vuoden loppuun asti Eveli Parveots. Andreas Taalas on Joutsassa lääkärinä kolmena päivänä viikossa. Luhangan vastaanotolla käy Laukaan lääkäri Harri Sallisalmi.
Osin kansainvälisestä taustastaan huolimatta kaikki lääkärit osaavat suomea.

LUE LISÄÄ VIIKON 27 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100