Leivonmäen yritystaloon, niin sanottuun Leivonporttiin tulee juustola. Hankkeen taustalla ovat leivonmäkinen maitotilayrittäjä Pertti Liias ja hänen seinäjokinen veljensä, pitkään muun muassa juustomestarina työskennellyt Markku Liias.

Tuotannon on tarkoitus käynnistyä tiloissa vuodenvaihteen tienoilla.

– Kyse on lähijuustolasta, jonka tuotanto perustuu lähellä tuotettuun tuoreeseen maitoon, tiivistää Jukolan Juusto Oy:n toimitusjohtaja Markku Liias.

Toiminnan aloittaminen vaatii alkuunsa noin 300.000 euron laiteinvestoinnit yhtiöltä. Työpaikkoja juustola tuo useampia, mutta määrä tarkentuu myöhemmin.

LUE LISÄÄ VIIKON 25 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100