Kutemajärven kauppa-auto laajentaa reittejään Joutsan seutukunnalla. Viime viikolla kauppa-auto aloitti Tammijärvellä ja myöhemmin keväällä reitti laajenee kattamaan myös Mieskonmäen ja Marjotaipaleen.

Kauppa-autobuumi sai alkunsa viime talvena, kun Kesko ilmoitti lopettavansa Leivonmäen K-kaupan tammikuun päätteeksi. Kutemajärven kauppa-auto laajensi reittiään ensin Leivonmäelle ja pian sen jälkeen myös Rutalahteen.

Kauppias Petri Huoponen kertoo, että reitin laajennukset on tehty nimenomaan asukkaiden yhteydenottojen perusteella. Hän on myös tyytyväinen kaupankäynnin vilkkauteen.

– Tarvetta palvelulle tuntuu olevan. Ihmisillä näyttää selvästi olevan ongelmia kauppa-asioinnin suhteen. Suurin tarve on ikäihmisillä, Huoponen kertoo.

LUE LISÄÄ VIIKON 18 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100