Viime viikolla kokoontuneen kirkkovaltuuston luultiin pystyvän tekemään päätöksiä seurakotihankkeen etenemisestä. Toisin kävi. Jostain syystä kirkkoneuvosto ei ollut tehnyt minkäänlaista pohjaesitystä valtuustolle, jolloin valtuusto ei voinut päättää mistään. Kokous lässähti pelkäksi keskusteluksi ja päämäärättömäksi äänestämiseksi vailla selkeää punaista lankaa.
Ainoana valopilkkuna oli kokoomuksen ryhmän jättämä valtuustoaloite. Olennaista aloitteessa lienee se, että sen perusteella päättäjät saisivat viimeinkin jotain kättä pitempää mielipiteidensä tueksi. Ryhmä esittää teetettäväksi perusteellisia selvityksiä eri vaihtoehtojen välillä.
– Olemme huolestuneita seurakotihankkeen ratkaisuiden ja vaihtoehtojen selvittämisen viivästymisestä. Asiassa pitää saada selkeä päätös uuden rakentamisesta tai jonkun soveltuvan tilan remontoimisesta vielä tämän vuoden aikana, perusteli aloitteen kokouksessa julki tuonut Jukka Huikko.
Aloite listaa koko joukon selkeitä askelmerkkejä.

LUE LISÄÄ VIIKON 14 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100