Joutsan pienyritysten keskuudessa on vireillä mielenkiintoisia hankkeita. Erja Raittinen Oy avaa myymälän Huttulan pihassa huhtikuussa ja vanhaan Spar-kaupan tilaan kaavaillaan puolestaan pienkauppakeskusta.

Raittisten ja Huttulan väen tavoitteena on poimia entistä enemmän asiakkaita Nelostien liikennevirrasta. Erja Raittinen Oy:n tuotteita ovat muun muassa lasten ja aikuisten vaatteet, erilaiset tekstiilit ja kynttilät. Yrityksellä on tuotantoa ja myymälät tällä hetkellä sekä Joutsassa että Muuramessa. Tunnetuin näistä on Joutsan liikekeskuksessa toimiva Pikkupuoti.

– Vanhan liikekeskuksen tulevaisuus on osin auki, mutta toistaiseksi Pikkupuoti jatkaa siellä aivan normaalisti, sanoo toimitusjohtaja Mikko Raittinen.

– Nelostiellä on vilkas liikenne ja paljon asiakkaita. Pääsemme nyt paremmin näkyville. Uudet tilat ja Huttula tarjoavat mahdollisuuden palvella myös ryhmiä paremmin, hän jatkaa.

Vanhaan Spar-kaupan tilaan on puolestaan hahmoteltu kuutta tai seitsemää liiketilaa. Vastaava hanke oli vireillä ja lähellä toteutumistaan jo vuonna 2008.

– Ensisijainen tavoite on ollut vuokrata tilat yhdelle käyttäjälle, mutta näyttää siltä että tilan vuokraaminen edellyttää sen jakamista, kertoo Newsec Asset Management Oy:n Immo Suutarinen.

LUE LISÄÄ VIIKON 10 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100