Joutsan kunnanhallitus käsitteli maanantaina riita-asioita, jotka kauden ensimmäisessä kokouksessa oli siirretty eteenpäin.

Kunta ei edelleenkään maksa Terttu Hentisen asianajotoimiston laskua. Kunnanhallitus linjasi, että yksityishenkilön asianajolaskut eivät kunnalle kuulu. Hentinen on halunnut maksattaa kuntalaisilla Asianajotoimisto Grogerus Oy:n 4.750 euron laskun. Lasku koskee toimiston tekemää vastinetta koskien Esko Keskisen väitteitä häirinnästä ja epäasiallisesta menettelystä.

Esko Keskinen on puolestaan valittanut oikeudelle koulukeskushankkeesta. Keskisen mukaan hankkeen päätöksenteosta ilmenee lukuisia puutteellisuuksia. Toisena valitusperusteluna oli Terttu Hentisen osallistuminen päätöksentekoon. Hentistä Keskinen pitää esteellisenä.

Kunnanhallitus ei ollut kummassakaan kohdassa samaa mieltä Keskisen kanssa, vaan esittää valituksen hylkäämistä.

LUE LISÄÄ VIIKON 7 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100