Joko olet ihmetellyt, miksi Rutalahden naiset seisoskelevat nykyään niin kauan kaupan maitohyllyllä? Ei, ravintosisältöjä he eivät tutkaile. Päinvastoin terveysasiat ovat nyt sivuseikka. Jo viime vuoden puolella ainoa valintaperuste on ollut purkin ulkonäkö! Punontakurssi on pistänyt liki kymmenen naisen pään ihan pyörälle.

Maitopurkkipörssi pyörii joka tiistai kuumana Suojarinteen kahvilassa. Kurssilla on syntynyt marja-, kauppa-, kynä-, leipä-, kukkakoppia. Luettelo on vaikka miten pitkä, mitä kaikkea sydäntalven aikana on Leena Lahtisen opissa värkätty.

– Tuntuu, että mahdollisuudet ovat rajattomat, mitä maito- ja mehupurkeista saa aikaan. Kun perusasiat ovat hallussa, alkaa kursseillakin syntyä vaikka mitä uusia ideoita. Samalla kädenjälki aina paranee, mitä useamman kopan punoo. Tämä on siitäkin hyvä materiaali, että sitä voivat kaikki punoa, tuohi ei sovi kaikille, ja sitä on aika vaikea myös saada.

LUE LISÄÄ VIIKON 7 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100