Kauppapalvelut saattavat palata Leivonmäellä jo helmikuun aikana. Kutemajärven Talouskaupan Petri Huoponen kertoo Joutsan Seudulle, että heidän kauppa-autonsa aloittaa todennäköisesti koeliikennöinnin Havumäestä Etu-Ikolan kautta Leivonmäen kirkolle ulottuvalla reitillä.
Reitin suunnittelu alkoi viime viikolla, kun Huoponen luki lehdestä Leivonmäen K-kaupan sulkemisesta. Myös ensimmäiset yhteydenotot Leivonmäeltä tulivat pian.
Tarkka aloituspäivä ei vielä ole tiedossa, mutta se ratkennee lähiaikoina. Aluksi tarkoituksena on liikennöidä perjantaisin. Myös tiistai on mahdollinen laajennuspäivä, sillä nykyisin kauppa-auto käy Havumäessä kääntymässä tiistaisin ja perjantaisin. Huoponen muistuttaa, että palvelun jatko vaatii käyttäjiä, eli asiakkaita.
– Jos asiakkaita ei ole riittävästi, käy kuin Leivonmäen kaupalle, kolmannen polven kyläkauppias Petri Huoponen huomauttaa.

Kesko sulki Leivonmäen K-marketin viime viikon torstai-iltana. Sulkemispäätös oli yllätys, sillä julkisuuteen tieto annettiin vasta viime viikon maanantaiaamuna.

LUE LISÄÄ VIIKON 6 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100