Hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkunen vieraili Joutsassa viime viikon tiistaina. Virkkunen kertoi tulevansa mielellään vierailemaan synnyinkuntaansa, jonne tällä kertaa Joutsan Seudun Kansalliset Seniorit hänet kutsuivat. Tilaisuudessa pohdittiin niin Joutsan kunnan tilannetta kuin koko Suomea koskevia päätöksiä.

Kuulijat esittivät kysymyksiä Joutsan tilanteesta tulevaisuudessa kuntaliitosasiassa. Virkkunen kertoi kuntien lausuntokierroksen olevan vielä kesken, joten kuntauudistus etenee hitaasti vaiheittain.

– Koska Joutsassa on alle 20 000 asukasta, tulee sen tehdä selvityksiä. Täällä täytyy miettiä, saataisiinko palvelut järjestettyä ja aluetta kehitettyä sillä, että voimat yhdistettäisiin joidenkin lähikuntien kanssa, Virkkunen korosti.

LUE LISÄÄ VIIKON 4 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100