Joutsan uuden kauppakeskuksen avajaispäivä sai väen liikkeelle. Kun ovet avajaispuheiden ja keskuksen nimen – Kauppakeskus Perttula – julkistamisen jälkeen avattiin ostoskansalle, riitti tasaista ihmisvirtaa ovien leveydeltä ainakin puoleksi tunniksi. Suurimman kiinnostuksen kohteena oli aluksi Tokmannin ämpäritarjous, mutta pikkuhiljaa väki hajaantui myös K-Supermarketin ja Osuuspankin uusiin tiloihin. Väenryntäystä kuvannee parhaiten se, että Tokmannin tuhat lahjaämpäriä jaettiin 28 minuutissa.
Väkeä kauppakeskuksessa arvioidaan käyvän jatkossakin. Tokmannin toimitusjohtaja Heikki Väänänen kertoi, että uuden myymälän asiakastavoite on tuhat asiakasta päivässä. Tokmannin uudet tilat ovat noin viisinkertaiset vanhoihin tiloihin nähden ja myyntiartikkeleiden määrä kasvaa noin neljästä tuhannesta 14.000:een.
K-Supermarketin uudet tilat ovat entisiin verrattuna noin 1,5-kertaiset. Kauppias Timo Taskilan mukaan myös tuotemäärä kasvaa. Kaupassa aiotaan panostaa erityisesti paikallisiin tuotteisiin.

LUE LISÄÄ VIIKON 44 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100