Polttoainevarkaissa ollut latvialainen mieskaksikko jäi kiinni verekseltään Joutsan Teollisuustiellä perjantaiaamuna. Töihin aamulla tullut autokorjaamoyrittäjä Miikka Lahtinen havaitsi pihassa Latvian rekisterikilvillä varustetun pakettiauton, mikä ei ihan tavanomaista ole.

– Sumputin auton siihen ja soitin Jokitalta apua etsintöihin. Vähän ajan päästä miehet hipsivät autolleen ja ihan kiltisti odottivat siellä 40 minuuttia poliisin saapumista Jyväskylästä paikalle, kertaa Lahtinen aamun tapahtumia.

Kaksikko oli ollut läheisellä hallilla joutsalaisen kuljetusyrittäjän kuorma-auton kimpussa.

Poliisi epäilee kaksikkoa varkaudesta, mutta heidät päästettiin vapaaksi kuulustelujen jälkeen.

Joutsan Teollisuustiellä polttoainevarkaita on vieraillut viime vuosina varsin usein. Viimeksi viime viikon alkupuolella.

LUE LISÄÄ VIIKON 37 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100