K-Supermarket Joutsan uudet kauppiaat Enni Soininen ja Timo Taskila aloittivat kauppiaina Joutsassa viime viikolla. Virallinen kauppiaanvaihdos tapahtui lauantaina syyskuun ensimmäisenä päivänä ja tapausta juhlistettiin muurinpohjalettukahveilla.
Soinisella ja Taskilalla on edessään kiireinen syksy, sillä kauppa muuttaa lokakuun lopulla uuteen kauppakeskukseen Keskustien varteen.
– Uuden kaupan kalustaminen on käynnissä ja tavaroitus alkaa lokakuulla. Palvelut säilyvät entisellään ja uusia juttuja kehitellään. Kaupan asiakkaat voivat seurata uuden kaupan valmistumisen etenemistä esimerkiksi kaupan omilta Facebook-sivuilta, kertoo Timo Taskila.
Soininen ja Taskila toimivat aiemmin K-kauppiaina Sonkajärvellä. Yhden viikon kokemuksen perusteella Joutsa on vastannut uusien kauppiaiden odotuksia.
– Tämä näyttää olevan hyvin vireä paikka, arvioi Taskila.

LUE LISÄÄ VIIKON 36 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100