Päiväkoti Röllin remontti on valmistunut. Rakennus käytiin perusteellisesti läpi heinäkuussa ja osin tämän kuun alussa.
Korjauksia on tehty, koska päiväkodin sisäilman laatu on aiheuttanut huolta joissakin vanhemmissa. Ennakkoon oli myös tiedossa muutama kosteusvahinko, jotka oli korjattava ja joihin johtaneet syyt piti eliminoida.

Nyt tehdyt korjaukset varmistavat, että rakennusta pystyy käyttämään normaalisti lähivuosina eteen tulevaan peruskorjaukseen asti. Tämän hetken linjauksen mukaan päivähoito keskitetään muutaman vuoden päästä Rölliin, mikä puolestaan tuo eteen tarpeen laajentaa nykyisiä päiväkotitiloja.
Joutsan kunnan tekninen johtaja Taneli Rasmus huomauttaa, että tänä kesänä tehtyihin korjauksiin ei siinä vaiheessa tarvitse palata, vaan kaikki on tehty kerralla valmiiksi. Peruskorjauksen ja laajennuksen ajankohtaa ei ole vielä päätetty.

LUE LISÄÄ VIIKON 32 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100