Lasten suosiossa oleva Hevisaurus keräsi Joutopäivien suurimman yleisön, 550 henkeä. Myös muut tapahtuvat vetivät väkeä mukavasti. Esimerkiksi Huttulan JP-musaklubeilla kävi yhteensä 750 henkeä ja Joutopäivätansseissa Rutalahden Letkaliiterillä oli liki 300 henkeä.

Letkaliiterillä oli tavattavissa myös julkkiskukko Häijy-Simo. Kukko tuli kuuluisaksi, kun omistaja Joonas Pappinen laittoi sen myyntiin ja tekaisi huumorimielellä myynti-ilmoituksen. Simoa kuvailtiin "veemäiseksi" kukoksi, joka osaa käyttää kannuksiaan. Nyt kukolle on löytynyt uusi koti.

– Kävin sähköpostikeskustelua uuden omistajan kanssa, joka kertoi pitävänsä haasteista. Simon kanssa varmasti haastetta riittää, jos sen aikoo kouluttaa hyväksi kukoksi kanalaan. Se on kuitenkin vasta reilun vuoden ikäinen, joten riesaa siitä riittää vielä pitkäksi aikaa, Pappinen kommentoi.

LUE LISÄÄ VIIKON 29 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100