Joutsa saa kokonaan uuden asuinalueen, Everstinmäen, Niemistenkyläntien varrelle Karimäen eteläpuolelle. Alueelle on kaavoitettu yhteensä 25 omakotitalotonttia uusien Kapteenintien ja Luutnantintien varrelle sekä kaksi tonttia Niemistenkyläntien varrelle.

Kunnallistekniikka rakennetaan loppukesän aikana Kapteenintielle, jossa on 11 tonttia, sekä Niemistenkylän varren tonteille.

Rautamäen kupeeseen rakennetaan puolestaan satametrinen Sammalkiventie kunnallistekniikan kera. Tien varrelle on kaavoitettu yhdeksän tonttia, joista kolme on jo myyty.

Uusille tonteille valtuusto määrittää vielä syksymmällä myyntihinnat. Joutsa reivaa tonttitarjontansa muutenkin uuteen uskoon.

– Metsästämme kaikki Joutsan kirkolla sijaitsevat kunnan omistamat tyhjät omakotitalotontit. Tontteja saattaa vapautua myös, jos niiden nykyinen rakennuskanta puretaan, näin käy esimerkiksi Lonttolassa. Tonttitarjonta päivitetään kokonaisuudessaan nettiin ja tuodaan esiin uudella tavalla, linjaa Joutsan tekninen johtaja Taneli Rasmus.

LUE LISÄÄ VIIKON 29 JOUTSAN SEUDUSTA
Tee kestotilaus: p. 0201 876 100